Υπηρεσίες

Ανάλυση & Δημιουργία Ιστοσελίδας

Την στιγμή που ο υποψήφιος επισκέπτης του τουριστικού σας προορισμού φτάσει στην ιστοσελίδα σας ξεκινάει η διαδικασία της απόφασής του. Κερδίστε τον! Αν η ιστοσελίδα σας δεν έχει πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας η ευκαιρία να κερδίσετε τον επισκέπτη θα χαθεί. Εμείς αναλύουμε τη συμπεριφορά του κάθε υποψήφιου επισκέπτη στην ιστοσελίδα και δίνουμε λύσεις για τον κάθε ένα χωριστά...

δείτε περισσότερα

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

Οι εταιρίες κατασκευών κινητών τηλεφώνων έχουν προσανατολιστεί όλες στη δημιουργία έξυπνων κινητών. Κινητά που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και φυσικά διαθέτουν χιλιάδες εφαρμογές προσανατολισμένες στις ανάγκες του κάθε χρήστη παγκοσμίως.

Καινοτομία δεν αποτελεί για έναν τουριστικό προορισμό να έχει εφαρμογή στα έξυπνα κινητά. Καινοτομία για τον τουριστικό προορισμό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαθέσει τη πληροφορία μέσα από αυτό το μέσο (το έξυπνο κινητό) σε συνδυασμό με το πώς θα αναδείξει την υπηρεσία αυτή.

δείτε περισσότερα

Κοινωνική δικτύωση

Η κοινωνική δικτύωση οφείλει να λειτουργεί σαν τη πόρτα των διακοπών στο μαγικό προορισμό που παραμένει συνέχεια ανοιχτή. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο δελεάζονται και συμμετέχουν σε κάτι που τους ενώνει – τον τουριστικό προορισμό – τις διακοπές τους.

δείτε περισσότερα

Διαχείριση Online Φήμης

Το 93% το ταξιδιωτών επηρεάζεται από τα σχόλια άλλων ταξιδιωτών πριν κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο & tο 96% των ξενοδόχων πιστεύει ότι τα σχόλια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση κράτησης.

δείτε περισσότερα

Ηλεκτρονική ξενάγηση

Η ηχητική ξενάγηση από συσκευές mp3 ή από τα κινητά τηλέφωνα εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια άνεση στη ξενάγησή του, δίνοντας μια αξία στο χώρο (προορισμό, αρχαιολογικό χώρο, μουσείο). Τη στιγμή που ο ξεναγός δεν μπορεί να βρεθεί συμπληρωματικά ο ηλεκτρονικός ξεναγός καλύπτει την ανάγκη του επισκέπτη.

δείτε περισσότερα

Διαφημιστικά USB

Τα διαφημιστικά USB καλύπτουν μια μεγάλη ανάγκη που είναι το δώρο προς τον υποψήφιο επισκέπτη. Το USB δεν χρειάζεται internet για να λειτουργήσει και το πλεονέκτημά του είναι ότι έχει σχεδόν απεριόριστο χώρο στα δεδομένα που θέλουμε να αναδείξουμε. Βίντεο, φωτογραφίες, αρχεία, βιβλία, χάρτες, ηχητικές ξεναγήσεις είναι μερικά από τα δεδομένα που μπορούν να έχουν. Επίσης τα βίντεο μπορούν να λειτουργήσουν και σε τηλεοράσεις. Ο υποψήφιος επισκέπτης το χρησιμοποιεί όχι μόνο για να δει τον τουριστικό προορισμό, αλλά για να μεταφέρει και δικά του προσωπικά δεδομένα.

δείτε περισσότερα

Υπηρεσιες